Xiaomi Mi A1
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Xiaomi Mi A1
Zdarec, jaký máte názor na tento telefon?
Dost se mi zamlouvá, sice má na moje poměry moc velký displej (5,5") ale to nějak skousnu
Ještě jedna věc co se mi nelíbí - fakt museli zkopírovat celej iPhone 7?
Dost se mi zamlouvá, sice má na moje poměry moc velký displej (5,5") ale to nějak skousnu
Ještě jedna věc co se mi nelíbí - fakt museli zkopírovat celej iPhone 7?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Xiaomi Mi A1
Ahoj, parametry za tu cenu výborný. A podle mě ani ten iPhone design není na škodu, celkově ten telefon vypadá dobře. Takže jestli nevadí velikost, tak proč ne.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
Tak jsem ho koupil fakt je to na moje poměry pádlo
Jestli bude zájem tak můžu napsat recenzi nebo kdyby někdo měl v plánu kupovat tak se může taky zeptat
Nemyslím si že je teď na trhu lepší telefon pod 6000 zatím jede super
Jestli bude zájem tak můžu napsat recenzi nebo kdyby někdo měl v plánu kupovat tak se může taky zeptat
Nemyslím si že je teď na trhu lepší telefon pod 6000 zatím jede super
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Paráda, klidně pak napiš nějaký první dojmy. Třeba i ve srovnání s tím cos měl před tím (už ani nevím co to bylo).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
měl jsem Sony SP
jinak k A1:
začínám si zvykat, ale 5,5" je fakt dost
-celokov je příjemnej na dotyk a na pohled, ale klouže, fakt doufám že mi přijde brzo ten kryt nebo hrozí že budu mít displej na víc kousků
-notifikační dioda je jednobarevná a malinká, jelikož přecházím z telefonu, který měl obrovskej svítivej pruh pod displejem tak si budu muset chvíli zvykat největší mínus té diody je, že musím zapnout displej, abych zjistil o čem ta notifikace je.
-LTE - tam kde jsem se Sony předtím chytal v pohodě 4G tak tady chytám 2G, možná že to stíní všechno to železo kolem telefonu
-dále co mě trošku štve jsou otvory pro sluchátka, USB-C a reproduktory, ty díry trošku řežou když držíte telefon jednou rukou a malíček vám ho drží ze spoda
-čistý android 7.1.2, mnoho lidí chválí, ale jelikož jsem přecházel z CM 14.1 tak mi v nastavení dost věcí, na které jsem si zvykl chybí
-telefon se včera zbláznil a samovolně se restartoval, myslím, že jsem to vyřešil zformátováním SD karty, ale ruku bych za to do ohně nedal můžete pogooglit a uvidíte že celkem hodně lidí má problém s restarty.
-čtečka otisků prstu občas nereaguje
-abych jenom nehanil, displej je úžasnej, systém zatím krásně plynulej
-IR na telku super škoda že není appka, která najde náš set-top-box
-snapdragon 625 podporuje rychlonabíjení, mnoho recenzí a stránek ale říká že telefon ho nepodporuje, ale xiaomi k telefonu hodilo 2A nabíječku, nabíjel jsem zatím jenom jednou a z cca. 15 % na 90 % za cca. 30 min? Docela dobrý bych řekl
-věci, které jsem ještě neměl čas otestovat pořádně - zvuk z reproduktoru (kdo v dnešní době používá reproduktor, že? ), ze sluchátek (jsou lidi, kteří říkají že šumí), foťák (funkce efektu bokeh atd. neměl jsem moc na čem ve špatném světle ale docela šumí, přední foťák je celkem fajn, zatím jsem jenom snapoval a psí filtr byl v pořádku :'D)
PS: kupoval jsem na Alze s ISICem, takže za 5,8k a navíc tam mají akci, že při koupi dostanete poukázku 500 kč na cokoli, takže se to fakt vyplatí
NB: přesto, že tahle recenze zní spíše kriticky, tak jsem s telefonem velmi spokojen, akorát jsem jeden z lidí, kteří na recenzích čtou jenom mínusy, aby mě při koupi nic nepřekvapilo plusy si můžu přečíst v item descriptionu na e-shopu
jinak k A1:
začínám si zvykat, ale 5,5" je fakt dost
-celokov je příjemnej na dotyk a na pohled, ale klouže, fakt doufám že mi přijde brzo ten kryt nebo hrozí že budu mít displej na víc kousků
-notifikační dioda je jednobarevná a malinká, jelikož přecházím z telefonu, který měl obrovskej svítivej pruh pod displejem tak si budu muset chvíli zvykat největší mínus té diody je, že musím zapnout displej, abych zjistil o čem ta notifikace je.
-LTE - tam kde jsem se Sony předtím chytal v pohodě 4G tak tady chytám 2G, možná že to stíní všechno to železo kolem telefonu
-dále co mě trošku štve jsou otvory pro sluchátka, USB-C a reproduktory, ty díry trošku řežou když držíte telefon jednou rukou a malíček vám ho drží ze spoda
-čistý android 7.1.2, mnoho lidí chválí, ale jelikož jsem přecházel z CM 14.1 tak mi v nastavení dost věcí, na které jsem si zvykl chybí
-telefon se včera zbláznil a samovolně se restartoval, myslím, že jsem to vyřešil zformátováním SD karty, ale ruku bych za to do ohně nedal můžete pogooglit a uvidíte že celkem hodně lidí má problém s restarty.
-čtečka otisků prstu občas nereaguje
-abych jenom nehanil, displej je úžasnej, systém zatím krásně plynulej
-IR na telku super škoda že není appka, která najde náš set-top-box
-snapdragon 625 podporuje rychlonabíjení, mnoho recenzí a stránek ale říká že telefon ho nepodporuje, ale xiaomi k telefonu hodilo 2A nabíječku, nabíjel jsem zatím jenom jednou a z cca. 15 % na 90 % za cca. 30 min? Docela dobrý bych řekl
-věci, které jsem ještě neměl čas otestovat pořádně - zvuk z reproduktoru (kdo v dnešní době používá reproduktor, že? ), ze sluchátek (jsou lidi, kteří říkají že šumí), foťák (funkce efektu bokeh atd. neměl jsem moc na čem ve špatném světle ale docela šumí, přední foťák je celkem fajn, zatím jsem jenom snapoval a psí filtr byl v pořádku :'D)
PS: kupoval jsem na Alze s ISICem, takže za 5,8k a navíc tam mají akci, že při koupi dostanete poukázku 500 kč na cokoli, takže se to fakt vyplatí
NB: přesto, že tahle recenze zní spíše kriticky, tak jsem s telefonem velmi spokojen, akorát jsem jeden z lidí, kteří na recenzích čtou jenom mínusy, aby mě při koupi nic nepřekvapilo plusy si můžu přečíst v item descriptionu na e-shopu
- Puget
jo ještě jedna věc, když už udělali zlatou a růžovou variantu tak mohli udělat bílou nebo stříbrnou...
-
- Zařízení: Lenovo K5 Note
- Firmware: Android 6.0
- Operátor: T-Mobile
Čau včera jsem zakoupil tento bomba telefon a je to raketa, nejdříve přišla aktualizace na android.7 a pak hned na and.8, jede dobře. Displej by mohl být lepší, ale za ty prachy. Kam se prdí Samsung nebo Huawei.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Ty aktualize přímo od googlu aj zavidím, i když Miui má taky něco do sebe. A jak je na tom baterka s výdrží?
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Puget
Hele abych upřímně řekl, tak to s tím oreem tolik nevydrží, na nugátu jsem jel i 3-4 dny, tady nabíjím každý den. Sice ho používám více, ale stejně ne o tolik aby to nevydrželo alespoň ty 2 dny
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Ty restarty (resp. restart - jeden) mě taky zasáhl.. ale naštěstí mám log z USB debuggeru protože jsem měl mobil napíchnutý na flash tool, tak to zkusím nějak prozkoumat. Btw. jinak dobrej telefon at all.
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme