Baidu ROM - změna ikon
-
- Neregistrovaný uživatel
Baidu ROM - změna ikon
Ahoj dal jsem si do mobilu Baidu ROM v3 black repack od Bruna, ale vůbec se mi nelíbí, že všechny ikony ( i stažený) maj kolem sebe rámeček nebo nějaký jiný paskvil. Nevíte někdo, jak ikonky změnit třeba na výchozí androidí bez použití nějakého launcheru?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Baidu ROM - změna ikon
mě se to na druhou stranu líbilo takže jsem to nezkoumal, a tím pádem ti s tím neporadím, chtěl bych se tě ale zeptat, jestli jsi z ničeho nic neztratil signál? (byl jsem normálně ve městě skoro žádné vysoké budovy, alespoň jsem nešel uličkami mezi nimi)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
Tak tohle se mi ještě nestalo... A to sem tam měl snad 1 měsíc IMEI na nule Ale tak asi to nebylo nic závažnýho Když tak přeflashnout můžeš vždycky ... K těm ikonkám, ty stock ikonky bych přežil, ale když si stáhnu třeba titanium backup a je to v bílim rámečku, tak to zas tak něco úžasnýho není ... No ale zdá se, že to budu muset překousnout
-
- Zařízení: Bricked G300 :(
- Firmware: Ytong 1.0
- Operátor: 02
- Kontaktovat uživatele:
Možná to bylo místo bez signálu .Puget píše:mě se to na druhou stranu líbilo takže jsem to nezkoumal, a tím pádem ti s tím neporadím, chtěl bych se tě ale zeptat, jestli jsi z ničeho nic neztratil signál? (byl jsem normálně ve městě skoro žádné vysoké budovy, alespoň jsem nešel uličkami mezi nimi)
Byla to jen ztráta signálu a nebo se ti zamkla simka a musel si zadat pin? U starších simek se to stává, jak asi víš. Mně se to stávalo taky, ale teď nic, možná je to od verze k verzi, blblo mi to jen na nějaké baidu verzi. Možná zkus přehrát ty modemový soubory, někde na xda to bylo, ale nemůžu to najít.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
On se ten signál po restartu vrátil ale příjde mi nanic, když najednou jsem bez signálu a někdo se mi nemůže dovolat
město ve kterém se mi ztratil signál, má i síť LTE takže si myslím, že bez obyč. signálu si myslím, že město město není
jsem teď na CM10 a až na to, že mi mizí ikonka a hrozně žere baterku(11% pryč za 1,5h) je suprová
počkám si až vyjde nové baidu k těm starším se mi nechce vracet, i když ta bílá mě v noci při kouknutí kolik je hodin úplně zabíjí bruno to měl tmavší třeba i tu roletku.
město ve kterém se mi ztratil signál, má i síť LTE takže si myslím, že bez obyč. signálu si myslím, že město město není
jsem teď na CM10 a až na to, že mi mizí ikonka a hrozně žere baterku(11% pryč za 1,5h) je suprová
počkám si až vyjde nové baidu k těm starším se mi nechce vracet, i když ta bílá mě v noci při kouknutí kolik je hodin úplně zabíjí bruno to měl tmavší třeba i tu roletku.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).