Přidej se

Extreme Demolition

Diskuze o hrách pro Android. Co právě hraješ? :)
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Extreme Demolition

Příspěvek od mitsuu84 »

Povedená hra na způsoby Demolition Derby. Jedná se tedy o obdobu Carmageddonu, ne však tak brutální. Úkolem zde tedy bude pouze rozmlátit auta vašich protivníků. Extreme Demolition disponuje slušným fyzikálním modelem a také vcelku věrně zobrazuje poškození vašeho auta (stejně tak jako aut protivníků). Hra je zdarma a jsou v ní miktrotransakce, za které si můžete vylepšovat vaše auto a to např. abyste vydrželi více nárazů, měli vyšší rychlost apod. Autor této hry slibuje, že se do měsíce dočkáme multiplayeru, jehož zpřístupnění bude stát 20 Kč. Jedná se o zábavnou hru a věřím, že s multiplayerem bude ještě lepší.
Vyzkoušeno na ascendu Y300 i G300(ICS) a funkční bez sekání.

ObrázekObrázek

Odkaz na Google play
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Re: Extreme Demolition

Příspěvek od Puget »

Docela to vypadá jako starý dobrý flatout. :)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

V komentech taky píšou že to není jak carmagedon,ale jak Flatout ;)
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

mám dohráno už čekám jenom na nové tratě a auta :lol: :lol:

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Jo tak Demolition Derby to jsem kdysi hodně hrával na počítači. :) Tohle by mohlo být taky fajn. Vyzkouším. ;)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

jasanek29
Zařízení: Vodafone smart p. 7
Firmware: 6.0.1

Příspěvek od jasanek29 »

Ahoj,tak jsem zkusil multiplayer u této hry,konkrétně jsme se chtěly pripojit na dvou zařízeních s kámošem přes stejnou domácí WiFi a připojit se ve hře,to nám nešlo, pak jsme zkusili udělat hotspot Wi-Fi a kámoš se na ní připojil,ale ve hře se nám to nepodařilo zprovoznit,proti sobě na dvou mašinách propojit to nějak nejde,zatím ;) :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

dnes jsem psal autorovy hru Extreme Demolition zda budou nové auta,tratě a konečně spravený multiplayer a odepsal toto:
No to zrovna ne. Ale dělá se ED Racing, úplně nová hra :-). Půjde o to samé, ale o pár levelů výš. Bude to ale až někdy příští rok. Budou tam už i klasické závody, bude online multiplayer na serverech a bude iOS, Window Phone, Android a PC verze :-). Uvidíme, zda to zvládnem dotáhnout, mám toho hodně na příští rok.
Tak už se nemužu dočkat :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Jen aby to ale Ytřístovka udejchala a byla podporována :D
Samsung Galaxy Note 9

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

to je pravda zkusím se zeptat :D Ale to asi nebudou vědět co? :lol:

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

To nevím hele.Teoreticky by mohl vědět,jak náročná bude a podobně.
Samsung Galaxy Note 9

Odpovědět