Objevil se nový tel. který bude i v Česku je to Vodafone Smart III – levný Android s nenáročnou výbavou. Je velmi pravděpodobné, že ho Vodafone v brzké době zařadí do své nabídky telefonů pro ČR.
Případní zájemci si ho budou ve Vodafonu moci pořídit Vodafone Smart III od 1. června za cenu 3 177 Kč včetně DPH.
Displej: 4″, rozlišení 800 x 400 obrazových bodů (233 dpi), LCD, kapacitní Procesor: MediaTek MT6575 1 GHz, jedno jádro Operační paměť: 512 MB Interní paměť: 4 GB, uživateli dostupných 2,3 GB rozšiřitelná paměťovými kartami microSD s kapacitou až 32 GB GPS: ano Podporované datové přenosy: UMTS, EDGE, HSUPA, HSDPA, GPRS Wi-Fi: 802.11 b/g/n Bluetooth: 4.0 NFC: ano (součástí balení jsou 2 NFC štítky) Fotoaparát: zadní 5 Mpx s LED a automatickým ostřením, přední není Rozměry: 123,2 x 64,5 x 11,2 mm Hmotnost: 137 gramů Baterie: 1 500 mAh Operační systém: Android 4.1.1 Jelly Bean
A hodně konkuruje Huawei Ascend G300 ale tento Vodafone Smart III je spíše i lepší narozdíl od G300 nabídne android 4.1 Jelly Bean a technologii NFC!
Zajímavej kousek a rozhodně konkurent pro G300.A je levnější s trocha lepší výbavou,zvládne i nahrávat videa v HD rozlišení při 30 snímcích za vteřinu a android bude 4.1.2.Jinak ještě dodám že telefon pro vodafon vyrábí čínská firma TCL, která v Evropě prodává také mobily pod značkou Alcatel
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
Přijde mi, že jediná výhoda je novější android, nfc se tady ještě moc neuplatňuje a qualcomm který má g300 je lepší než první revize 2jadroveho mediateku.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Jestli je pod Vodafonem tak by se od nich dal koupit i g300 s bonusem 1000kc na simce, taky není k zahozeni.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Nevím no, za tu cenu to nebude špatnej telefon, ale myslím že G300 bude kvalitou výš. Ať už co se týče materiálů, IPS displeje, odolného skla, baterky atd. Cena není u G300 o moc vyšší. Huawei navíc podle mě vypadá líp a celkově má perfektní podporu. Takže já osobně kdybych vybíral mezi těmito dvěma, tak bych bral G300 všema deseti.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Tak ono vodafon taky muže mít podporu časem,kor jestly to bude trhák.Vemte si dřívější vodafony 845 a podobně co pro ně dělalo huawei.Za pár kaček slučnej android v té době a jak šel na dračku a podporu má velkou co do rom atd.A baterku má 1500mAh stejně jako G300(ve volným prodeji má 1350mAh)
Naposledy upravil(a) mitsuu84 dne 28. 5. 2013 21:07, celkem upraveno 1 x.
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
Právě,že za malej peníz nabízeli docela hodně a vlastně i dík tomu pak huawei začlo udajně u nás prodávat telefony pod svou značkou,když vidělo že vyráběný pro operátory mají uspěch.Takžesi myslím že kupce si ten smart 3 najde s cenovkou lehce nad 3tis a paušálem ještě míň.A hodně lidí dá na cenu a že to je novinka.Tím nechci zhazovat G300,pač to je super telefon a je kolem něj všude velká komunita.Jen ta ofiko podpora je mizerná.
Samsung Galaxy Note 9