Alternativa za google play
- neotek
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: B197
- Operátor: O2
Alternativa za google play
Neznate app jinou nez GP pres kterou se daji nakupovat s kreditu hry protoze nemam ted kartu.
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Alternativa za google play
škoda,že z play nejdou kupovat hry a app z peněz co jsou na sim kartě
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Zkus Black Mart alpha stahnes.tam zdarma placené aplikace. Pokud je to mimo pravidla fóra tak to prosím smažte.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- neotek
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: B197
- Operátor: O2
To nechci..
- Puget
Taky bych chtěl něco abych mohl stahovat za kredit jako to bylo drive. Sice mam kreditku ale nechci dávat udaje kdo vi kam
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Já kartu na Google evidovanou mám a vůbec mi to nevadí. Veškeré platby se totiž platí Google a on pak peníze posílá vývojářům. Navíc před provedením nákupu to po mě ještě chce moje google heslo, takže je to svým způsobem dodatečné zabezpečení.
Buďte rádi za Google. Apple po Vás chce kreditku i když si chcete stahovat jenom free aplikace; osobní zkušenost.
Buďte rádi za Google. Apple po Vás chce kreditku i když si chcete stahovat jenom free aplikace; osobní zkušenost.
JB 4.2.1
- Puget
Google od Applu okopíroval celkem dost věcí (práva atd.) takže doufám, že od nich neokopíruje i to s tou kreditkou za free aplikace na druhou stranu, pokud se na např. iPhonu udělá jailbreak tak je možnost stahovat přes Cydii.