Přidej se

Začátečník

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
T.om87

Začátečník

Příspěvek od T.om87 »

Čaute... Tak sem se konečně stal majitelem G300 od vodafonu. Normálně jim to trvalo skoro dva týdny než mi mobil poslali. Nakonec sem upřednostnil G300 před Y300 hlavně proto, že má gorrila glass jelikoz sem na telefony tele :-D

A teďkom bych se chtěl zeptat co byste mi jako uplnému android nováčkovi doporučili udělat jako první(vymazat, nainstalovat, nastavit atd.) Moje představa je taková, že až se s telefonem trošku zžiju bych chtěl downgradovat na GB, jelikož je tady dost názorů že to je nejodladěnější a nejsvižnější verze pro tenhle model. Díky moc za užitečné tipy a pomoc začátečníkovi :-)

P.S. Omlouvám se jestli jsem náhodu založil téma které už tady je

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Re: Začátečník

Příspěvek od mitsuu84 »

Tak z telefonu nic nesmažeš že jo.Nastavování tam taky žádný spešl není,max přihlášení do google učtu,nebo nastavit preferovaný uložiště třeba SD kartu.A aplikace co hodně lidi používájí najdeš třeba tady ve vlákně viewtopic.php?f=17&t=682 .Sice se tam ptá na věci ohledně Y300 ze začátku,ale pak tam sou i aplikace a widgety atd
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Odpovědět