Jo ještě mám obal od S-line a tu nedoporučuji, protože je to podivná tvrdá guma a špatně se mačká zamykací tlačítko a ovládání hlasitosti [/quote]
Takže obyčejný TPU X-Line jen v modrým já mám černý a ségra kouřově průhledný, a nejvíc se mi líbí asi to její
ten si chci taky koupit Už o tom uvažuji dost dlouho ale furt jsem ho neobjednal nevím proč Ale není problém udělat tu dirku na blesk to není žádný problém A dělají to pro čínský model
Já mám toto pouzdro pro Y300 a drží v něm naprosto přesně a luxusně, navíc i gumový tlačítka jsou na správným místě, což bych se u pouzdra na jinej mobil bál.
Jakožto hrdý majitel: http://viewitem.eim.ebay.cz/MF-TPU-Soft ... 05625/item
vám ostatním uvažujícím ještě malinko zkazím radost. Mimo dírky pro přisvětlovací diodu je (rozměrově) mizerně udělán otvor pro kabel na sluchátka. Pro většinu konektorů je MALÝ. Takže sice sluchátka zasunete, ale jste v půlce osmdesátých let - máte MONO zvuk. Aby se dal zasunout úplně, musel jsem dírku dost rozšířit a to se nepovedlo až tak elegantně jako u přisvětlovací diody. Ale čert to vem. Za ty prachy...Aspoň mi už jde konečně navigace i s přehrávačem PlayerPro v autě přes AUX do repráků stereo.