http://www.levnesmartphony.cz/cs/293-zo ... cerny.html
Podle parametrů to vypadá na slušnej telefon za ty prachy.
Co si o nich myslíte? Četl jsem, že se prý telefon vybalí, technik ho počeští, opět zabalí a pošle se k zákazníkovi. Tím přebalením a přehráváním se ovšem telefon z nového stane použitým zbožím. Což by mi asi vadilo a nebudou pak problémy s reklamací?
Co si myslíte o telefonech Zopo?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Co si myslíte o telefonech Zopo?
Parametry jsou slušné, ale tu značku vůbec neznám. Taky je otázka, jestli by nebylo lepší si ho objednat nový přímo z Číny, aniž by do něho u nás někdo zasahoval. Jestli to teda půjde počeštit doma no.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Co si myslíte o telefonech Zopo?
U nějakých prodejců ti to za menší poplatek rovnou počeští než to pošlou do ČR.
Nejsem si jistý který, ale etotalk nebo pandawill by měl tyto služby nabízet. pokud jdeš jenom po ceně, tak co jsem nějakou dobu sledoval a vypadá nejdůvěryhodněji z těch nejlevnějších je fastcardtech. Dokonce vydává videorecenze.
Nejsem si jistý který, ale etotalk nebo pandawill by měl tyto služby nabízet. pokud jdeš jenom po ceně, tak co jsem nějakou dobu sledoval a vypadá nejdůvěryhodněji z těch nejlevnějších je fastcardtech. Dokonce vydává videorecenze.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).