Tak u mě dnes (teda už včera ) vše ok, přesně takovej zásek na boot animaci u mě proběhl v sobotu ale spravilo to vytažení a znovuvložení baterie pak už to naběhlo zase normálně .
Tak už jsem po kompletním wipu a čisté instalaci. Vše zase funguje jak má. Myslím, že aktualizovat teď budu teprve až bude skutečně důvod a bude to opět čistá instalace. Každodenní autualizovani tomu nedělá dobře.
Taky si myslím že ty updaty přes updaty nejsou asi uplně dobrý.Nebo nevím,já sem zvykej dicky instalovat rom načisto.Jen teda u CM sem to nedělal,pač mě nebaví každej den obnovovat aplikace a vše nastavovat a hlavně hned po stažení je možnost instalace a ta jede automaticky a bez wipu.Uvidím jak bude fungovat dnešní verze a pokud dobrý,budu updatovat dicky max jednou za tejden a po komplet wipu (pokud nebude nějaká výrazná změna v nějaký updatu dřív)
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4