Applikace - TV pořad + časopis
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Applikace - TV pořad + časopis
Teprve dneska jsem si pustil první dva díly a není to špatné. A hlavně tady těch pořadů o telefonech, hrách, počítačích atd. je dost málo, takže docela dobrej krok. Zábava na vyplnění volnýho času. Odborností se to sice nevyrovná webovým recenzím, ale o to tam nakonec ani nejde.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně je to dělané pro lidi/běžné uživatele, gekové si své najdou jinde a je to takový pohodlnější...plácnout sebou do křesla či na gauč, lenošit, dělat si něco na telefonu či tabletu a poslouchat to na pozadí....třeba eva má hlas až ukolébavý...se mi u toho chtělo spát.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
-
- Neregistrovaný uživatel
Do prvního příspěvku přidán 5. díl pořadu Applikace a již v pondělí vychází druhé číslo časopisu Applikace
Re: Applikace - TV pořad
Ahoj. No jasný! Protoze jsem pařan (PS3) , tak na Re-Play koukam snad pořád. Byl jste taky nekdo letos na Fan Day 3.0 ? A na Appky koukam, protože to jsou oba sympaťáci a ač je toho v pořadu po málu, tak to alespon celkem pobavímichalkalensky píše:Nezapomente uz dnes od 13:55 začíná RE-PLAY a hned potom ve 14:30 začínají Applikace Budete se také dívat?
-
Do prvního příspěvku přidán 6. díl pořadu Applikace a druhé číslo časopisu Applikace je již k mání v T-Mobile a v pdf zatím nebude
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Díky Michale za aktualizace. Dobrá práce. Já se na to dívám jen tady přes fórum, protože v televizi to nikdy nestihnu.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
Není zač Já to také většinou moc nestíhám ale snažím se na to koukat v TV a to kvůli soutěži Ale stejně nikdy nic nevyhraju A také mě štve to, že ty časopisy jsou pouze na T-Mobile a já mám problém ten, že nejbližší T-Mobile je cca 10 Km ale časopisy tam nemají takže já vubec nemám šanci abych měl časopis v tištěné podobě doma a ptal jsem se jestli by mě to nemohly poslt poštou a to by prý nešlo ale to chápu měly by další poplatky za poštu
-
Do prvního příspěvku přidán 7. díl pořadu applikace
-
Nemáte někdo doma 1. a 2. číslo časopisu??
-
Do prvního příspěvku přidán 8. díl pořadu applikace