iPhone 6 Plus má tendenci se ohejbat :D
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Re: iPhone 6 Plus má tendenci se ohejbat :D
Ty vole.... Teď mi spadla brada, tak to je opravdu skvost toto za 39 tis
Naše forum, vaše forum :-)
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
By si to tady mohli přečíst, aspoň by zas měli novej produkt.Puget píše:Mezitím v Apple:
„Jak proboha máme teď prodat AppleWatch? Lidi si jednoduše koupí iPhone 6 a ohnou si ho kolem zápěstí, sakra!“
Jinak to ohnutí je dost blbý no. Na druhou stranu, kdo by takovej telefon ohýbal? Je to už pádlo a sednout na něj třeba v kapse...těžko říct jestli jde něčeho takovýho dosáhnout i při normálním používání.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Je to hliník, a ten se dá lehce ohýbat navíc když je jenom takhle tenký. Ale i tak je to divný, když za to chtějí tolik tak by to měli snad i testovat při podmínkách na Měsíci než to vůbec hodí na trh. Přijde mi, že to navrhla parta lidí po chlastačce pár hodin před deadlinem.
No co, jiné telefony zamrzají tak iPhone se pro změnu ohýbá.
No co, jiné telefony zamrzají tak iPhone se pro změnu ohýbá.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- mjmartin167
- Zařízení: Huawei Ascend P6
- Firmware: B520
- Operátor: Telekom
Už chápem tú cenu 1200€. Ten mobil je totižto plne prispôsobiteľný
- Puget
Za tu cenu by tě měl režim letadlo vzít na dovolenou.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- mjmartin167
- Zařízení: Huawei Ascend P6
- Firmware: B520
- Operátor: Telekom
hlavne by sa za tú cenu mali dať posielať súbory cez bluetooth, ale to je zrejme pre apple moc otrepané
- Puget
Jim to jde jenom z iPhonu do iPhonu ne?
btw. moje kámoška už si pořídila šestku a nevypadá tak hrozně
btw. moje kámoška už si pořídila šestku a nevypadá tak hrozně
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Když sme u těch iPhonů 6 ,tak sem vrznu ještě tenhle článek Číňané pašují iPhone 6 v obalu od tyčinky Twinkies
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Puget
Panebože když už mají na to aby hodily 70k na něco co si sami ve své zemi vyrobí, tak ať se odstěhují třeba do Ameriky a koupí to tam sto násobně levněji.
/* edit. http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... phone.html myslel jsem si že se tím nějak vyřeší hlavní problém, ohýbání. zase novinky.cz přišli s nějakou hloupostí. Stejně si každej člověk koupí na iPhona pouzdro. Když už nic jinýho customizovat nejde *pokašlání* */
/* edit. http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... phone.html myslel jsem si že se tím nějak vyřeší hlavní problém, ohýbání. zase novinky.cz přišli s nějakou hloupostí. Stejně si každej člověk koupí na iPhona pouzdro. Když už nic jinýho customizovat nejde *pokašlání* */
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Jak opravit ohnutý iPhone 6 (kdyby to chtěl někdo náhodou zkusit, tak jen na vlastní riziko).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)