Pomoc ze Vsetína
Pomoc ze Vsetína
Chlapi,nebyl by tu někdo kdo by byl ochoten mě vysvětlit ty rúzné termíny a podobné věci okolo mobilu?Případně pomohl s instalací ROM a podobně?Jsem přímo ze Vsetína,tak kdyby se někdo našel a měl chuť se otravovat s neznalcem,budu velmi rád....
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Re: Pomoc ze Vsetína
Ahoj, tady na fóru jsou veškeré termíny a zkratky vysvětlený, stačí číst a procházet, a dozvíš se tu opravdu všechno potřebné a užitečné.
Jsou tady i veškeré návody, stačí se podívat do příslušné sekce tvého kousku a pak jen louskat, číst, a zkoušet
Jsou tady i veškeré návody, stačí se podívat do příslušné sekce tvého kousku a pak jen louskat, číst, a zkoušet
Naše forum, vaše forum :-)
Ja vim,ze tomu tak je,ale...
Jednou videt je 100x lepsi nez cist...
Ja jsem uz starsi clovek a nerad bych si telefon nejak zneprovoznil...
Jednou videt je 100x lepsi nez cist...
Ja jsem uz starsi clovek a nerad bych si telefon nejak zneprovoznil...
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Zkus oťuknout youtube, určitě tam budou videa, kde to vysvětlují atd.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Já počkám jestli se někdo neobjeví...
Tak root bych už měl...co s tím teď dál... ?
Je mi jasné,že se tu ptám na věci zcela pro většinu jasných,ale já jsem v těchto věcech trošku jelítko,tak prosím klídeček... semnou se v těchto věcech musí jak s děckem z mateřské školky...
Je mi jasné,že se tu ptám na věci zcela pro většinu jasných,ale já jsem v těchto věcech trošku jelítko,tak prosím klídeček... semnou se v těchto věcech musí jak s děckem z mateřské školky...
- Puget
nahrát recovery, tzn. cwm a nebo twrp, nejdřív si to pročti a ptej se čemu nebudeš rozumět.
Huawei je podle mě na tyto věci celkem bytelný, takže to snad nechcípne při první chybě.
Huawei je podle mě na tyto věci celkem bytelný, takže to snad nechcípne při první chybě.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Tak to u Huhlaweich nikdy neslyseli o me... ja treba ani nevybiram veci v elektru jako je treba mixer nebo mikrovlnka a podobne,pac cokoliv jsem dotahl domu,tak to do par dni jaksi zahadne zdechlo... ...ja mam tedy uspesne proveden root a mam tam tu ikonu SuperSu.Rad bych odinstaloval treba ksichtoknihu a ptaka a podobne kraviny..
A jeste me trapi strasne slabe vyzvaneni.Vse v telefonu nastavene na max.
- Puget
https://play.google.com/store/apps/deta ... free&hl=cs
jestli máš root, tak stačí tahle nebo podobné appky na odinstalaci.
To vyzvánění jsi zkusil porovnat s nějakým jiným Y300? Jestli to není třeba jenom tím, že ten telefon v základu takhle zvonit má...
jestli máš root, tak stačí tahle nebo podobné appky na odinstalaci.
To vyzvánění jsi zkusil porovnat s nějakým jiným Y300? Jestli to není třeba jenom tím, že ten telefon v základu takhle zvonit má...