Oficiální downgrade z ICS na GB - Vodafone
-
- Zařízení: Huawei G300
- Firmware: .......C02B895
- Operátor: VODAFON
Re: Oficiální downgrade z ICS na GB - Vodafone
Díky za rady.Přes tu OTU to nešlo. Teda byla tam karta, zkusím to ještě bez ní.Měl jsem pomocí telefonu ztaženou 937 a ta právě mrzla.Pokud by to bylo dělaný neofiko přes zálohy IMEI tak potom bych to musel dělat zase tak ak je popsaný? Kde potom vezmu tu B952 nebo B952GV? A která by byla lepší? Nevím totiž, kterou jsem měl v tom původním founu.Díky za radu
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
B952 GV je lepší, stáhneš ji na stránce http://www.huaweidevice.com/worldwide/d ... d=NDcwMjk=
k tomu vynulování atd.
Ocituji Exp:
k tomu vynulování atd.
Ocituji Exp:
Exp píše:vynulovat imei a pak by šel nainstalovat jakýkoliv oficiálně vydaný firmware
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Díky, ještě jsem vyskoušel update přes OTA bez SD a zase nic.Budu to muset udělat tím pádem dle návodu.Nikdy jsem nic podobného nedělal, tak doufám, že to dopadne.Ono by vlastně o nic nešlo, nejsem žádnej fajnšmekr na telefony, ale na něco jsem byl zvyklej, teďmám velkej problém si znovu zvykat.Děkuji všem přispívajícím za cené rady a držte palce.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Můžeme tu počkat jestli se do toho Exp vloží s nějakými dalšími radami. On si už tímto nulováním IMEI atd. prošel, takže je v tomto zkušený , narozdíl odemě který to ještě nikdy nedělal.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Pokud to teda nešlo přes OTA a nepomohlo ani vytažení karty, tak bych zkusil ještě udělat tovární nastavení, formát vnitřního úložiště + formát karty a zkusil bych OTA aktualizace pro jistotu ještě jednou. Když by to nešlo ani takto, tak zkus dát na kartu instalačku B952 GV: viewtopic.php?f=4&t=155 a zkusit nainstalovat přímo. Návod na instalaci je v tom tématu na první stránce dole.
Pokud by neprošlo ani tohle, tak už nezbyde nic jiného než se pustit do toho neoficiálního postupu: viewtopic.php?f=15&t=330. Jak už jsem psal o pár příspěvků výš, musel bys postupovat od začátku krok za krokem až do bodu 8. V 8. kroku bys nainstaloval B952 GV (namísto té uvedené B937). 9. krok bys vynechal úplně (downgrade). Pokud se dodrží postup, jde to snadno.
Pokud by neprošlo ani tohle, tak už nezbyde nic jiného než se pustit do toho neoficiálního postupu: viewtopic.php?f=15&t=330. Jak už jsem psal o pár příspěvků výš, musel bys postupovat od začátku krok za krokem až do bodu 8. V 8. kroku bys nainstaloval B952 GV (namísto té uvedené B937). 9. krok bys vynechal úplně (downgrade). Pokud se dodrží postup, jde to snadno.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
Díky zítra vyzkouším.Dneska jsem měl fofr, měnili mě kotel atd.Hold voda je sviňa
- Exp
To jo teda. Nám nedávno praskla v koupelně ještě stará kovová trubka na vodu ve zdi. Tak bylo taky veselo.
Pak dej vědět, jestli se podařilo s tou aktualizací.
Pak dej vědět, jestli se podařilo s tou aktualizací.
-
Tak je to v pohodě.Supeeeer dal jsem to na kartu a spustil to z uložiště/aktualizace sw/aktualizace karty SD no a jelo to jak po másle.Jen mám trochu problém s obnovením dat ze zálohy.Zazálohoval jsem to na kartu- huawei backup a teď nevím co s tím.Je to karta z původního mobilu, nic se jí nestalo a byla na ni vložena data týden před smrtí toho starýho.Ve starým founu jsem měl v menu uživatelsou příručku, kterou jsem dost často použil, a tady nějak chybí.Nebo nevím kam se mohla podít.Tam bych to možná vyčetl a nevotravoval tady s blbýma dotazama.
Ještě bych to teda schrnul.Měl jsem verzi 895 a dal jsem tam výše popsaným způsobem verzi 952 GV.
Ještě bych to teda schrnul.Měl jsem verzi 895 a dal jsem tam výše popsaným způsobem verzi 952 GV.
- Exp
A přišels na to proč to nešlo původně nainstalovat? Nebo jsi to instaloval nějak jinak?
Pokud jsi udělal zálohu v Huawei Backup, tak na kartě budeš mít složku s tou zálohou. A tam najdeš i instalačku té zálohovací aplikace (v B952 GV ve výchozím stavu není nainstalovaná). Dostaneš se tam přes správce souborů. Nainstaluj nejdřív Huawei Backup a pak už by to mělo jít obnovit přímo v té palikaci.
Pokud jsi udělal zálohu v Huawei Backup, tak na kartě budeš mít složku s tou zálohou. A tam najdeš i instalačku té zálohovací aplikace (v B952 GV ve výchozím stavu není nainstalovaná). Dostaneš se tam přes správce souborů. Nainstaluj nejdřív Huawei Backup a pak už by to mělo jít obnovit přímo v té palikaci.
-
Tak teď jsem tam něco smazal a už to nejde vůbec.Tu zálohu jsem nakonec provedl přes počítač, našel jsem tam jednu starší.No a pak jsem si chtěl podle toho jak jsem to původně měl odinstalovat zbytečný app. Proběhl root a jednou odinstalační app jsem asi smazal něco jinýho nebo jsem se někde uklepl , postě přestaly fungovat app od googlu konkrétně obchod.Tak jsem to resetoval a teď po zapnutí mě naběhne průvodce nastavením a následně se napíše že přestal pracovat a tak pořád dokola.Nevím co s tím. Asi to budu muset dát do nemocnice a nebo pokud by někdo poradil, byl bych vděčný.Děkuji za trpělivost.