ve firmwarech jsou ROM atd... a v návodech návody Exp něco dával do novinek a oznámení, o změnách co nastaly
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Michal: Vždyť je to skoro stejné jako před tím. Jen přibyl na úvodní stránku Y300 a specifická fóra pro jednotlivé modely se přesunula přímo pod ně a každý to má hned přehledně na očích po rozkliknutí telefonu. Návody jsou v návodech, rom ve firmwarech.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
čaute tak ja som to vyskúšal si root-nuť mobil a funguje to ako má ( asi 5min ) potom mobil začal byť strašne horúci asi 40°C tak som ho nachvílku vypol .. potom ho zapnem a začal blbnúť ako horná lišta sa nedá vysunúť je ako keby posunutá až moc hore + sa mi stále resetuje plocha neviem ako to mám presne opísať Ale nedá sa ani hrať hra nič .. neustále sa resetuje asi 2-3s prosím pomoc !
Můžeš zkusit tovární nastavení, ale přijdeš o všechny aplikace atd. Takže pokud dokážeš zapnout nějakou zálohovací aplikaci tak si to všechno zálohuj. O root nepřijdeš.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Áno bolo to tou aplikáciou keď som dal Factory Reset a zase ho root-ol ide to v poriadku ... mali by ste dať nejaké varovanie do tej témy aby si ľudia dávali pozor aby neprišli o všetko ako ja :/